fbpx
Політика

Рибак: Соціальні питання для влади є найважливішими

Сьогодні, 1 вересня, спікер Верховної Ради України Володимир Рибак побував з робочим візитом у Донецьку. Під час зустрічі з місцевими жителями глава парламенту заявив, що керівництво країни вважає соціальні питання найважливішими, а тому зробить все для їх вирішення. Зокрема, за словами спікера, під час останньої зустрічі з президентом України Віктором Януковичем більше трьох годин розглядався бюджет країни на 2014 рік. І ключовим завданням у ньому визначено вирішення соціальних питань. 

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Питання номер один для країни і для президента – соціальні питання. А соціальні питання – це підвищення пенсій, підвищення заробітної плати. Важливішого за це питання немає, ось такі реалії», – заявив Володимир Рибак. 

Нагадаємо, сьогодні в рамках візиту в Донецьк спікер Верховної Ради побував на святкуванні Дня знань у рідній загальноосвітній школі № 55 імені Олександра Коржа. Володимир Рибак допоміг облаштувати у школі новий комп’ютерний клас і подарував їй 200 примірників книг з української мови та літератури. 

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: