fbpx
Політика

Азаров і Янукович привітали українців з Днем підприємця

Президент України Віктор Янукович привітав усіх вітчизняних підприємців з професійним святом – Днем підприємця. Про це повідомила прес-служба глави держави. 

За його словами, створення сприятливих умов для якісного розвитку підприємництва на основі рівноправного партнерства бізнесу, громадянського суспільства та влади – це ключовий напрямок державної політики. 

«Завдяки напруженій роботі і відповідальності українських підприємців, високоякісні українські послуги та товари користуються високим попитом як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках», – зазначив Янукович. 

Крім того, президент України висловив упевненість в тому, що робота вітчизняних підприємців буде «сприяти подальшому сталому соціальному та економічному зростанню держави» і підвищенню рівня життя українських громадян. 

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Свої вітання з нагоди Дня підприємця опублікував і прем’єр-міністр України Микола Азаров. Прем’єр зазначив, що зараз підприємницька діяльність є одним із найпотужніших чинників економічного розвитку України. 

«Сьогодні – приємна можливість відзначити тих, хто всупереч викликам світової кризи продовжує розвивати українську економіку і формує нову генерацію підприємницької еліти», – сказано у привітанні Азарова. 

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На думку прем’єра, для суспільної користі в основі взаємин між підприємцями і владою в першу чергу повинні бути взаємна довіра, готовність до діалогу та конструктивність. 

«І за таких умов результат отримає все суспільство, а держава буде ставати міцнішою і багатшою. Переконаний, серед багатьох інших факторів наріжним каменем тут має стати захист інтересів вітчизняного виробника, закріплений на законодавчому рівні», – підсумував прем’єр-міністр. 

За матеріалами: president.gov.ua, kmu.gov.ua

Читайте також: