fbpx
Новини світу

Путін відвідав далекосхідний центр реабілітації тигрів

Під час робочої поїздки Далеким Сходом президент Росії Володимир Путін відвідав центр реабілітації та реінтродукції тигрів та інших рідкісних видів тварин. Президент поспостерігав з диспетчерського пункту, як у спеціальні вольєри для відновлення випустили двох тигриць 9 і 11-місячного віку, яких привезли з Хабаровського краю. 

Співробітники центру розповіли голові РФ про процес реабілітації тварин. Для початку тиграм прищеплюють навички вистежування видобутку, запускаючи у вольєри, де вони знаходяться, спочатку кроликів, а потім оленів і косуль. Після проходження повного реабілітаційного курсу тигрів випускають в заповідник, де стежать за їх динамікою пересування, відзначаючи локацію на спеціальній карті. 

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Президент РФ поцікавився обсягами фінансування центру і запитав, скільки грошей необхідно для того, щоб його функціонування здійснювалося на належному рівні. Потім Володимир Путін попросив главу міністерства природи Сергія Донського зробити відповідні розрахунки і подумати, з яких статей бюджету можна виділити кошти на фінансування центру реабілітації тигрів. 

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: