fbpx
Політика

Володимир Рибак: Питання Тимошенко повинні вирішувати юристи, а не президент, прем’єр і спікер

Питання звільнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко, втім, як і можливості її лікування за кордоном, повинні вирішувати юристи. При цьому ні президент, ні прем’єр, ні спікер парламенту вплинути на це рішення ніяк не можуть. Таку думку висловив керівник Верховної Ради Володимир Рибак у ході спілкування з жителями Донецької області в неділю, 1 вересня. 

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«У Європі я зустрічаюся з усіма керівниками. Вони задають мені питання, говорять, щоб ми наближали законодавство до європейського і адаптували його. А Тимошенко – це вже юридичне питання. Ні я на ці рішення не впливаю, ні президент не впливає, ні прем’єр-міністр. Я з цього приводу ніяких зобов’язань брати не можу», – заявив він. 

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Нагадаємо, напередодні президент України Віктор Янукович в інтерв’ю провідним вітчизняним телеканалам заявив, що питання лікування екс-прем’єра Юлії Тимошенко за кордоном залишається на порядку денному. Однак підхід до його вирішення може бути тільки в рамках існуючого закону. 

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: