Янукович виступає за проведення референдуму

 Президент України Віктор Янукович вважає, що в Україні необхідно провести референдум, щоб поставити крапку у вирішенні питання про вступ в Європейський союз чи Митний союз.

 За його словами, прийняті зараз Україною рішення мають бути далекоглядними і в їх прийнятті також повинен брати участь український народ. Він вважає, що саме референдум здатний показати, чого дійсно хочуть люди і яку сторону вони підтримують.

 У той же час, Янукович не знає, коли цей референдум може бути проведений, але він упевнений, що якщо Україна хоче приєднатися до Європейського союзу або Митного союзу, він необхідний.

Related Post

 «Будь-які рішення, які ми приймаємо, повинні бути далекоглядними. Будь-які рішення від таких простих до таких серйозних, стратегічних, яких ми зараз торкаємося, яким буде вибір українського народу – це може показати референдум. Коли він буде, цей референдум, ми з вами не знаємо. Коли буде прийнято рішення про вступ до Європейського Союзу або в Митний Союз – і тоді в будь-якому випадку нам не обійтися без референдуму», – повідомив Віктор Янукович.

  За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment