Москва роз’яснила МОК закон про заборону гей-пропаганди

Глава Міжнародного олімпійського комітету Жак Рогге, який зажадав від Москви надати додаткові роз’яснення з приводу прийнятого в червні поточного року в Росії закону про заборону гей-пропаганди, отримав лист з підписом віце-прем’єра російського уряду Дмитра Козака.

Нічого нового, про що б раніше не інформувала влада РФ, в посланні Козака не міститься. Віце-прем’єр ще раз підкреслив, що Росія не збирається порушувати Олімпійську хартію, відповідно, всім учасникам і гостям Олімпіади в Сочі будуть надані рівні права, незважаючи на їх національність, стать і сексуальну орієнтацію. Далі Козак підкреслив, що «закон поширюється на всіх без винятку». Відповідно, якщо хтось зважиться пропагувати серед неповнолітніх привабливість нетрадиційних сексуальних відносин, він буде покараний.

Related Post

Лист, підписаний віце-прем’єром РФ, зняв тільки частину питань, які піднімалися в МОК. Зокрема, в посланні немає відповіді на головне питання, поставлене Жаком Рогге: яким чином заборона на гей-пропаганду відіб’ється на волі самовираження.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment