fbpx
Політика

Янукович виступає за проведення референдуму

 Президент України Віктор Янукович вважає, що в Україні необхідно провести референдум, щоб поставити крапку у вирішенні питання про вступ в Європейський союз чи Митний союз.

 За його словами, прийняті зараз Україною рішення мають бути далекоглядними і в їх прийнятті також повинен брати участь український народ. Він вважає, що саме референдум здатний показати, чого дійсно хочуть люди і яку сторону вони підтримують.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 У той же час, Янукович не знає, коли цей референдум може бути проведений, але він упевнений, що якщо Україна хоче приєднатися до Європейського союзу або Митного союзу, він необхідний.

 «Будь-які рішення, які ми приймаємо, повинні бути далекоглядними. Будь-які рішення від таких простих до таких серйозних, стратегічних, яких ми зараз торкаємося, яким буде вибір українського народу – це може показати референдум. Коли він буде, цей референдум, ми з вами не знаємо. Коли буде прийнято рішення про вступ до Європейського Союзу або в Митний Союз – і тоді в будь-якому випадку нам не обійтися без референдуму», – повідомив Віктор Янукович.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: