fbpx
Україна

Крим знову стане подієвою столицею України у вересні 2013 року – міністр курортів і туризму АРК

  Міністр курортів і туризму Автономної Республіки Крим Олександр Лієв очікує, що цієї осені півострів знову стане подієвою столицею України. 

 "На півострові щорічно проводиться більше 100 різних фестивалів. Міністерству вдалося зосередити більше 70 заходів на травень-червень і вересень-жовтень цього року. Тільки у вересні в Криму пройде понад 30 фестивалів", – повідомив він на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс- Україна" у середу. 

 Він розповів, що з 9 по 11 вересня в Коктебелі пройде Міжнародний фестиваль вуличних театрів. Найбільш очікувані кримські фестивалі цієї осені в Криму: Live in Blue Bay (4-8 вересня), VI Міжнародний фестиваль театрального мистецтва "Театр. Чехов. Ялта" (11-17 вересня), XI Міжнародний музичний фестиваль "Джаз Коктебель" (12 – 15 вересня), Міжнародний винний фестиваль WineFeoFest (13-15 вересня), фестиваль "Дні Голіцина" (19-21 вересня), XVII Міжнародний фестиваль повітроплавання "Повітряне братерство-2013" (28 вересня – 2 жовтня), ряд екстремальних змагань з серії "Прохват" та інші. 

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

 О. Лієв зазначив, що ралі Rally Fest President Cup пройде в Ялті з 13 по 15 вересня. "Організатори обіцяють новий формат змагань. Так, цього року захід буде супроводжуватися масштабною концертною програмою. На набережній Ялти виступлять відомі естрадні виконавці, серед яких – Тіна Кароль, Григорій Лепс, Борис Моїсеєв, група "А-Студіо" та ін Також гостей міста чекає шоу-аукціон дорогих автомобілів", – сказав він. 

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

 Міністр курортів і туризму Криму сподівається, що увага міжнародної громадськості до Криму приверне святкування 400-річчя Будинку Романових. У рамках цієї події з 19 по 23 вересня відбудеться візит до Криму глави Російського Імператорського Дому Її Імператорської Високості Государині Великої Княгині Марії Володимирівни та її сина – Його Імператорської Високості Государя Спадкоємця Цесаревича і Великого Князя Георгія Михайловича, а також представників королівських будинків Європи (король і королева Греції, король Румунії, цар Болгарії, король Єгипту та ін.) За участю високих гостей заплановано ряд урочистих заходів, у тому числі бал у Лівадійському палаці. 

  Джерело: Інтерфакс-Україна

 

Читайте також: