fbpx
Шоу-бізнес

Бейонсе розлютилася на Пі Дідді

  Популярна американська співачка Бейонсе – емоційна дівчина, причому, як виявилося, емоції беруть гору над красунею Бейонсе не лише на сцені, але і в житті. Так, наприклад, на вечірці на честь закінчення церемонії MTV Video Music Awards, співачка була втягнутою у скандал, в ході якого вона не змогла стриматися і накричала на репера Пі Дідді

 Як кажуть очевидці, почалося все з того, що Пі Дідді образив дівчину одного з присутніх на вечірці реп-музиканта. Слово за слово і розгорівся справжнісінький скандал. При цьому Бейонсе та її чоловік Джей-Зі стали на бік дівчини, яку образив Пі Дідді. Бейонсе в ході конфлікту до того розійшлася, що почала пронизливо кричати на винуватця сварки. 

 Один з гостей вечірки сказав: «Це була справжня метушня, Бейонсе кричала, щоб припинити скандал, а Джей-Зі розтягував тих, що сваряться і відштовхував всіх, хто намагався напасти на його дружину». 

 Повідомляється, що галас піднявся в мить ока. Одними криками не обійшлося, учасники перепалки били пляшки і кидали один в одного різні предмети. На щастя, до бійки не дійшло, хоча кількох учасників конфлікту все ж заарештувала поліція. 

  За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: