fbpx
Суспільство

Києву потрібен справжній музей історії Києва – Бригинець

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook, що сьогодні, 20 серпня, річниця київської ганьби. Він нагадав, що рівно рік тому був відкритий торговий центр, перелицьований в музей Києва.

«Незаконне будівництво змінило вивіску, але від цього не стало законним, не отримало поваги, кілька разів оскандалилося, і, нарешті, так і не стало музеєм!», – додав депутат.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

За його словами, суспільство активно бореться з цим і, зрештою, прийде час, коли цей об’єкт демонтують.

При цьому Бригинець вважає, що українська столиця потребує, нового музею історії Києва. Опозиціонер пропонує використовувати для цього або Кловський палац, або Маріїнський. Також він допускає можливість будівництва і абсолютно нового об’єкта. В якості можливого ​​майданчику для будівництва він назвав місце, де раніше знаходилася фабрика «Юність». До того ж Бригинець зазначив, що, здається, є і інвестор, який обіцяв побудувати щось для Києва.

Читайте також:  РПЦ в Україні оголосило війну Румунській православній церкві

«Хоча кажуть, Янукович вже поділив його власність і тепер йому не до благодійності», – написав Бригинець.

У той же час депутат не став вдаватися в подробиці, хто саме цей можливий інвестор.

Читайте також: