fbpx
Футбол

«Металіст» не буде грати з «Шальке». CAS відмовив харківському клубу

Завтра, 21 серпня, в раунді плей-офф Ліги чемпіонів з «Шальке» в Гельзенкірхені буде грати грецький ПАОК.

Таким чином, харківський «Металіст», не програвши в дебютній для себе Лізі чемпіонів жодного матчу, пройшовши в третьому кваліфікаційному раунді грецький ПАОК, покидає турнір. Ще раз констатуємо, що, на жаль, іноді важливі рішення приймаються в кабінетах, а не на футбольному полі.

На гостьовій сторінці фанів ФК «Металіст», віце-президент харківського клубу Костянтин Пивоваров повідомив, що українському клубу відмовили в призупиненні рішення УЄФА про дискваліфікацію команди на поточний євросезон. Спортивний арбітражний суд проігнорував рішення, раніше прийняте Верховним судом Швейцарії. Нагадаємо, що ВС Швейцарії призупинив рішення CAS, щодо визнання матчу сезону-2007/2008 «Карпати» – «Металіст» договірним.

Костянтин Пивоваров пізніше обіцяв розповісти про причини, через які сьогодні Спортивний арбітражний суд Лозанни ухвалив рішення не на користь харківського «Металіста».

Також нагадаємо, що раніше в аналогічній ситуації Спортивний арбітражний суд Лозанни призупинив рішення УЄФА про відлучення від єврокубків турецького «Фенербахче».

Читайте також: