fbpx
Політика

Членів передвиборного штабу Навального перевірять на розкрадання коштів

 Міністерство внутрішніх справ Росії збирається перевірити членів передвиборчого штабу опозиціонера Олексія Навального, який претендує на місце мера Москви, на предмет розкрадання коштів, що надходили на фінансування його виборчої кампанії.

У відомстві зазначили, що за їх даними, один з членів штабу Навального – Костянтин Янкаукас, отримав через «Яндекс-гаманець» 5 мільйонів рублів, з яких на рахунок Навального він перерахував лише один мільйон. Гроші, що залишилися Янкаукас перерахував на власний рахунок у банку.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім того, в МВС мають інформацію про аналогічні махінації з боку інших членів штабу Навального.

«Перевіряється інформація про присвоєння Володимиром Ашурковим 2,27 мільйони рублів і Миколою Ляскіним – 790 тисяч рублів», – повідомили в міністерстві.

Нагадаємо, що раніше Генеральна прокуратура перевірила фінансування передвиборної кампанії Навального і встановила, що кошти надходять від іноземних юридичних і фізичних осіб з усього світу, що забороняється законом. При цьому представники Навального, як і він сам, спростували цю інформацію.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: