fbpx
Футбол

Вілліан: «Ліверпуль» чи «Зеніт»?

Тема переходу бразильського півзахисника махачкалінського «Анжи» Віліана в іншу команду, розпочата ще минулого тижня, отримала своє продовження сьогодні. У ЗМІ, з посиланням на експерта телеканалу Sky за футбольними трансферами Джанлуку Ді Марціо, повідомляють про те, що англійський «Ліверпуль» зробив російському клубу пропозицію про трансфер Вілліана. Пишуть, що «Ліверпуль» нібито запропонував «Анжи» 30 мільйонів за переїзд Вілліана до Англії. Плюс до цього махачкалінському клубу пропонується від 30 до 50 відсотків від можливого ​​майбутнього перепродажу футболіста (в різних ЗМІ називається різний відсоток).

Сьогодні ж у російських ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що Вілліана нібито хоче бачити своїх рядах пітерський «Зеніт». Цей клуб, згідно з повідомленнями в пресі, готовий виділити на трансфер бразильського півзахисника близько 40 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося про інтерес до персони Вілліана з боку англійських «Манчестер Сіті» та «Тоттенхема». Не виключався і варіант повернення футболіста в донецький «Шахтар».

Сам же Вілліан нещодавно повідомив про те, що він чекає пропозиції від «Ліверпуля». «Тепер я чекаю пропозицій від таких клубів, як «Ліверпуль». Якщо надійде пропозиція саме від «Ліверпуля», то це чудовий варіант для продовження кар’єри», – заявляв бразильський футболіст.

За матеріалами: isport.ua Фото: ФК "Шахтар"

Читайте також: