fbpx
Кінотеатри

Бекмамбетов анонсував фільм про білок-убивць

Російський режисер і продюсер Тимур Бекмамбетов приступає до роботи над фільмом жахів «Білки». Імовірно, Бекмамбетов займеться лише продюсуванням картини, а постановником призначать іншого режисера.

Ідея картини належить самому продюсеру. Головний герой стрічки – молодий чоловік, який повернувся в рідне місто після довгої відсутності. Йому належить з’ясувати обставини смерті батька. У ході розслідування на шляху центрального персонажа виникають різні перешкоди в образі коханця матері, колишньої подруги, що служить шерифом, і цілих полчищ м’ясоїдних білок, що нападають на людей. У Мережі вже опублікований трейлер до майбутньої картини, покликаний привернути увагу потенційних дистриб’юторів.

Крім трилера «Білки» Тимур Бекмамбетов в даний час продюсує ще кілька проектів. Зокрема, він бере участь у створенні багатосерійного фільму «Воїни країни Оз», що розповідає про країну, яка пережила апокаліпсис. Також Бекмамбетов є співпродюсером фантастичного бойовика «Хардкор», в основу якого ліг кліп групи Biting Elbows на пісню Bad Motherf **** r.

"Білки" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: