fbpx
Політика

Путін розпорядився в День Конституції РФ влаштувати в Кремлі урочисті збори

Президент Росії Володимир Путін підписав розпорядження про проведення 12 грудня в Кремлі урочистого зібрання на честь 20-річчя Конституції РФ. Відповідний указ про це опубліковано на офіційному сайті глави держави.

Згідно з розпорядженням президента, у Державний Кремлівський палац 12 грудня будуть запрошені всі члени уряду і обох палат Федеральних зборів, а крім того, керівники міністерств, федеральних судів, суб’єктів Російської Федерації, представники різних конфесій, громадських об’єднань, діячі культури і мистецтва, глави іноземних дипломатичних представництв. Всього заплановано запросити близько трьох тисяч осіб.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Спеціально до святкової дати випустять подарункове ювілейне видання Конституції Росії з вітальним листом і підписом президента Путіна. Видання вийде накладом в шість тисяч примірників, ще 1,5 тисячі примірників випустять у спеціальному варіанті для незрячих людей.

Президентським розпорядженням пропонується всім федеральним, регіональним і місцевим органам влади взяти участь у святкуванні 20-річчя Конституції РФ.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: ИТАР-ТАСС.

Читайте також: