fbpx
Новини світу

Принц Вільям чекає повернення до місця служби, щоб “трохи виспатися”

15 вересня в ефірі каналу CNN вийде інтерв’ю принца Вільяма, в якому спадкоємець британського престолу другої черги розповів про перші місяці життя принца Георга, про радощі і складнощі батьківства. Сьогодні в якості анонсу був опублікований уривок з майбутньої передачі.

"Син нагадує мені чи то мого брата, чи то мене, коли я був маленьким, я точно не впевнений, але у нього зараз все дуже добре", – сказав герцог Кембриджський. За словами принца Вільяма, його дружина Кетрін бере на себе основну масу турбот про дитинку. І навіть при тому, що йому не доводиться вставати до малюка ночами, герцог охарактеризував батьківство як "фізично непросту" працю.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Чоловік Кейт Міддлтон не втримався і пожартував, що вже «чекає повернення до місця служби пілотом пошуково-рятувального вертольота британських ВПС, щоб трохи виспатися», і висловив надію, що хоча б в перший час не буде вильотів ночами.

Малюк, за словами принца Вільяма, "рухливий і досить швидко зростає". Звичайно ж, син приносить їм з Кейт багато радості, а герцогиня Кембриджська прекрасно справляється з материнськими обов’язками.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: