fbpx
Без категорії

Інвентар, задіяний на ЧС з легкої атлетики, розподілять між московськими спортшколами

Виступаючи на прес-конференції, присвяченій закінченню чемпіонату світу з легкої атлетики, який проходив у Москві з 10 до 18 серпня, дворазова олімпійська чемпіонка Світлана Мастеркова припустила, що після світової першості слід чекати припливу дітей у спортивні школи.

«Напрямок розвитку дитячо-юнацького спорту у нас було задано давно, діти займаються в спортивних школах безкоштовно. У разі виявлення будь-якої корупційної складової ми тут же припиняємо ці спроби. Чемпіонат світу, безумовно, поведе за собою сплеск бажання віддати дітей з 1 вересня в спортшколи», – заявила Мастеркова і привела в приклад досвід минулого року, коли після лондонської Олімпіади кількість дітей у спортивних школах помітно збільшилася.

Олімпійська чемпіонка нагадала, що рішенням московського Департаменту фізичної культури і спорту весь інвентар, задіяний на домашньому чемпіонаті світу з легкої атлетики, буде перерозподілено між столичними спортивними школами. "Все залишиться дітям", – підкреслила Світлана Мастеркова.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: