fbpx
Політика

Ми налаштовані на рівноправні відносини з Південною Осетією і Абхазією – Медведєв

 Під час зустрічі з учасниками північнокавказького молодіжного форуму «Машук-2013» прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росія буде вибудовувати рівноправні відносини з Південною Осетією і Абхазією. Він підкреслив, що йдеться про відносини, які дозволять двом маленьким державам спокійно розвиватися і бути незалежними.

«Тут  йдеться не тільки про відносини, які зав’язані на взаємоповазі і симпатії народів. Я маю на увазі і захист від потенційної можливості конфлікту і навіть винищення», – додав Дмитро Медведєв.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За його словами, відносини між державами будуть розвиватися у всіх можливих напрямах.

Як повідомив Медведєв, Росія вже зробила свій вибір і не має наміру від нього відмовлятися, оскільки це може негативно позначитися на народах Абхазії і Південної Осетії.

«Якщо ми не будемо послідовні у своїх рішеннях, то ми прирікаємо їх на плачевне існування, а можливо і зникнення», – зазначив прем’єр.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: