fbpx
Політика

Давиденко здивований, що журналісти опинилися в Київраді за 3 години до засідання

 Депутат партії «УДАР» Олексій Давиденко написав на своїй сторінці в Facebook, що з 7 години ранку в заблокованій для вільного доступу Київраді були присутні не лише депутати і правоохоронці, але також і представники преси. За його словами, це якесь диво, що представники телеканалів, інтернет-видань, радіостанцій та пишучої преси опинилися в кулуарах сесійної зали за 3 години до початку сесії.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Чи означає це, що незалежні українські ЗМІ знали про ранній початок вистави, але заздалегідь нікого про це не поінформували?!?», – написав він.

Депутат звернувся до журналістів з проханням прояснити ситуацію з ранньою акредитацією на сесію.

Деякі користувачі написали Давиденку, що після попередніх спроб потрапити до Київради вони зрозуміли, що приїжджати на місце потрібно завчасно. У той же час одна з користувачів написала, що на сайті відразу було вказано, щоб журналісти приходили не пізніше 6:30.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що засідання Київради мало розпочатися о 10:00, проте вже починаючи з 8:00 в будівлю було неможливо потрапити.

Читайте також: