fbpx
Політика

Росіяни зібрали більше 26 млн рублів постраждалим від паводку в Амурській області

Як повідомили в уряді Приморського краю, на їх рахунок надійшло близько 26 500 000 рублів, які жителі з різних регіонів Росії зібрали для допомоги постраждалим від повені жителям Примор’я.

"На рахунок області надійшло близько 26 500 000 рублів на допомогу постраждалим від повені. Гроші прийшли з 23 суб’єктів Російської Федерації, крім безоплатних надходжень з Амурської області. Кошти перераховувались від організацій, підприємств, приватних підприємців і населення", – повідомили в прес-центрі регіонального уряду.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Велика частина грошей надійшла від жителів Амурської області, яких стихія обійшла стороною і вони не постраждали. У той же час, амурчані порахували, що вони не повинні залишатися осторонь і цілими трудовими колективами зібрали кошти для своїх сусідів. Примітно, що гроші надходили навіть з Хабаровська, який сам сильно постраждав від повені.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Значні суми були пожертвувані жителями Казані і московським відділенням партії "Єдина Росія". Великі пожертвування приходять також з Ямало-Ненецького автономного округу, Краснодарського і Приморського країв, Іркутської, Сахалінської, Саратовської і Липецької областей, з Чеченської Республіки та інших регіонів РФ.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: