fbpx
Політика

У Шарм-аль-Шейху ісламісти закидали камінням автобус з російськими туристами

Як стало відомо, в Шарм-аль-Шейху автобус з російськими туристами ісламісти закидали камінням. Про це розповів один з туристів, який став очевидцем події.

«У самому Шарм-аль-Шейху все відносно спокійно, хоча наш готель охороняли військові. В аеропорту теж дуже багато військових, конфліктних ситуацій не допускають. Туристична зона в цілому спокійна», – повідомляє «Російська служба новин» слова одного з туристів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше МЗС Росії закликав відпочиваючих в Єгипті росіян проявляти підвищену обережність, а Ростуризм рекомендував російським туроператорам поки не продавати тури на єгипетські курорти, а за продані путівки повернути туристам гроші. МНС РФ заявило про готовність у разі необхідності провести евакуацію росіян, які зараз перебувають у Єгипті.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Дипломатичні відомства інших країн, зокрема, Великобританії та Німеччини також звернулися до своїх співвітчизників з рекомендаціями утриматися від поїздок до Єгипту, де в даний час виникли заворушення і відбуваються зіткнення між ісламістами і правоохоронцями.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: