fbpx
Спорт

ЧС з легкої атлетики. США повернули собі першість у загальнокомандному заліку

Перемогою в чоловічій естафеті 4 по 400 метрів збірній США вдалося повернути собі перше місце в неофіційному загальнокомандному заліку чемпіонату світу з легкої атлетики, що проходить в Москві. У п’ятницю ввечері американський квартет зумів подолати дистанцію за 2 хвилини 58,71 секунди, показавши кращий час сезону.

«Срібло» у чоловічій естафеті 4×400 метрів завоювали спортсмени з Ямайки з результатом 2.59,88. Росіяни Максим Дилдін, Лев Мосін, Сергій Пєтухов, Володимир Краснов змогли зайняти лише третє місце, подолавши дистанцію за 2.59,90.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Перемога в чоловічій естафеті 4×400 метрів принесла збірній США п’яту золоту медаль ЧС з легкої атлетики. Таким чином, росіяни перемістилися на друге місце. У них теж п’ять золотих медалей, проте за загальною кількістю нагород вони поступаються американцям – у американців дев’ять срібних та дві бронзові медалі, у Росії – по три «срібла» і «бронзи».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, в п’ятницю золоті медалі Тетяни Лисенко в метанні молота та Олександра Менькова у стрибках у довжину дозволили збірній Росії на короткий час стати першою в неофіційному командному заліку ЧС з легкої атлетики.

За матеріалами: vesti.ru.

Читайте також: