fbpx
Політика

В Україні зафіксовано понад 600 нових агентств нерухомості

Нові агентства нерухомості в Україні ростуть, немов гриби після дощу. Тільки за останні сім місяців їх вже зафіксовано понад 600. Як повідомили в прес-службі Державної реєстраційної служби, з початку року в країні зареєстровано майже 4000 суб’єктів господарювання, які основним видом своєї діяльності вказали проведення операцій з нерухомістю. Серед них – 1427 юридичних і 2547 фізичних осіб-підприємців.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами директора Департаменту державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Олександра Барбелюка, найпопулярнішим напрямком роботи серед зазначених суб’єктів підприємницької діяльності є надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Таку діяльність декларує понад 1000 юридичних і понад 2000 фізичних осіб-підприємців.

Друге за популярністю місце займають агентства нерухомості. Таких в Україні з початку року з’явилося 609: 139 юридичних та 470 фізичних осіб-підприємців.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Користується популярністю також управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту. У цьому напрямку працює 39 юридичних та 133 фізичних осіб-підприємців.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: