fbpx
Політика

Дмитро Медведєв виділив Далекому Сходу 3,2 млрд рублів на відновлення після паводків

Російський прем’єр Дмитро Медведєв дав вказівку виділити 3,2 млрд рублів регіонам Росії, постраждалим від паводків.

«Виділити на підставі списків, зазначених у пункті 2 цього розпорядження, з резервного фонду уряду РФ щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, бюджетні асигнування в розмірі до 3,21 млрд рублів», – йдеться в повідомленні прес-служби Кабіненту міністрів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Президент Росії Володимир Путін напередодні доручив головам МНС і Міноборони направити додаткові сили на Далекий Схід, а уряду – збільшити обсяг допомоги регіонам, що постраждали від повеней, прискоривши прийняття цього рішення. Окреме доручення було дано міністру охорони здоров’я Вероніці Скворцовій, яка зобов’язана вжити заходів щодо забезпечення жителів постраждалих регіонів безперебійною медичною допомогою.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Режим надзвичайної ситуації через паводок введений в п’яти регіонах Далекого Сходу – Якутії, Приморському краї, Хабаровському краї, Амурській області і Єврейській АО. Затоплено сотні будинків, ділянки доріг, сінокоси, пасовища, сільськогосподарські посіви. З підтоплених районів евакуйовано населення.

Дмитро Медведєв виділив Далекому Сходу 3,2 млрд рублів на відновлення після паводків (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: