fbpx
Політика

Ростуризм заборонив продавати путівки в Єгипет

У четвер стало відомо, що Ростуризм офіційно видав заборону на продаж турпутівок до Єгипту і тепер всім російським туроператорам і турагентам до нормалізації обстановки в країні рекомендовано призупинити просування та реалізацію туристичних продуктів.

Російським туристам, які в даний час продовжують відпочивати на єгипетських курортах, рекомендовано не залишати територію готельних комплексів і проявляти обережність і обачність.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Ми закликаємо туроператорів призупинити продаж путівок до Єгипту в усіх напрямках, крім Синайського півострова. Синайський півострів має особливий статус. І демілітаризована зона, де знаходяться, зокрема, блакитні каски (миротворчий контингент ООН), які в разі чого можуть забезпечити безпеку іноземним громадянам", – заявив член Громадської палати РФ Олександр Соколов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

У четвер МНС РФ заявив про готовність евакуювати російських громадян з Єгипту, однак, дипломати стверджують, що поки такої необхідності немає.

Тим часом, Держдеп США закликав американських громадян покинути Єгипет.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: