fbpx
Політика

Шойгу доручив вирішити питання із самозахопленням військових полігонів

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу доручив своїм підлеглим вирішити питання із самозахопленням земель військових полігонів Збройних сил Росії.

Як повідомив перший заступник міністра оборони генерал армії Аркадій Бахін, «в центральній смузі і на заході Росії в певний час за певних обставин було самозахоплення земель частини військових полігонів», очевидно, маючи на увазі період роботи колишнього міністра оборони Анатолія Сердюкова.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Міністр оборони поставив завдання ще раз подивитися і кадастри, і ще раз подивитися на ці полігони», – пояснив генерал, додавши при цьому, що всі матеріали з цього питання будуть вивчені , узагальнені і найближчим часом обговорені з органами місцевого самоврядування, зокрема, і з прокуратурою, як цивільною, так і військовою. «Аж до порушення кримінальних справ з цього питання», – підкреслив Бахін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У той же час, за словами першого заступника міністра, окремі військові полігони, які втратили вже свою роль як майданчиків для бойової підготовки військовослужбовців, Міноборони передасть місцевій владі.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: