fbpx
Політика

Пройшов другий раунд ізраїльсько-палестинських переговорів

У Єрусалимі відбувся другий раунд прямих ізраїльсько-палестинських переговорів, який тривав близько п’яти годин. Зустріч проходила в закритому від преси режимі, потім стало відомо, що була проведена серйозна дискусія і досягнута домовленість про наступну зустріч найближчим часом.

З ізраїльського боку в переговорах взяли участь міністр юстиції Ципі Лівні і спецпредставник прем’єра Іцхак Молхо, а з палестинської – головний парламентер з питань миру Саїб Арікат і крупний функціонер руху ФАТХ Мухаммед Штайя.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Офіційний представник міністерства юстиції Ізраїлю Міа Бенгель пояснила, що відмова від заяв перед пресою викликана прагненням "дозволити командам працювати разом, не думаючи про журналістів, що чекають біля дверей".

Наступний раунд переговорів відбудеться вже наступного тижня на Західному березі річки Йордан. Раніше передбачалося, що переговори пройдуть у місті Єрихон, але потім від цього варіанту відмовилися.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, нинішні переговори стартували в кінці липня у Вашингтоні за посередництва Сполучених Штатів і розраховані на дев’ять місяців.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: