fbpx
Політика

Басманний суд заарештував двох соратників Навального

Басманний суд Москви визнав винними в непокорі вимогам співробітників правоохоронних органів усіх чотирьох активістів, які напередодні були затримані в квартирі на Чистопрудному бульварі.

Нагадаємо, в даній квартирі, з якої під час візиту поліції раптом пішов дим, в присутності понятих і численних свідків були виявлені агітаційні матеріали до виборів мера російської столиці.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Вивчивши показання та рапорти співробітників правопорядку, які стверджували, що у них були достатні підстави для того, щоб проникнути в приміщення, в яке їх не пускали, суд вирішив, що вони достовірні і узгоджуються між собою. Квартиру, в якій були знайдені наклейки, плакати та футболки, знімає Василь Дровецький.

Розглянувши справу, суд постановив, що затриманому Василю Дворецькому слід призначити покарання у вигляді 10 діб арешту. Таке ж адміністративне покарання винесене активісту штабу блогера Навального Олегу Козловському. Двом іншим затриманим у квартирі активістам – Роману Переверзеву і Кирилу Андрєєву були призначені штрафи у розмірі 1000 рублів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Басманний суд заарештував двох соратників Навального (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: