fbpx
Політика

Розбіжності між Україною і Росією слід врегулювати шляхом двосторонніх переговорів – Олексій Плотніков

  Виниклі складності в торгівлі України з Російською Федерацією будуть врегульовані шляхом двосторонніх переговорів, упевнений член Партії регіонів, народний депутат України VI-го скликання Олексій Плотніков.

"Проблеми, які ми сьогодні спостерігаємо в торгових відносинах України і Російської Федерації, не принесуть користі жодній з цих країн. Це очевидно. Однак не варто перебільшувати гостроту ситуації, що склалася, а вже тим більше розцінювати виниклі труднощі як якусь торгову війну", – цитує слова А. Плотнікова прес-служба Партії регіонів у четвер.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

"У Російської Федерації і ряду країн Митного союзу існує своє внутрішнє розуміння того, як їм слід поводитися зі своїми торговими партнерами, в якій мірі подібні відносини повинні бути більш-менш дружніми ", – додав він.

Політик також висловив упевненість, що ситуація з експортом українських товарів до РФ буде врегульована шляхом двосторонніх переговорів або, можливо, переговорів з іншими країнами-членами МС.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"З цієї точки зору зараз потрібно проявити певну витримку. Є надія, що в результаті переговорів сформована ситуація буде вирішена", – підсумував він.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: