fbpx
Політика

Кожен дитсадок повинен мати власний сайт – Вілкул

 Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул заявив, що до кінця цього року кожен український дитячий садок повинен обзавестися власним інтернет-сайтом. Крім того, чиновник вважає за необхідне ввести в країні систему електронного запису дітей в дитячі садочки.

За його словами, на даний момент в кожному регіоні України є садочки, які мають власні сайти. Зокрема він зазначив, що на 100% забезпечені сайтами садки в Києві та Дніпропетровській області, на 84% – в Одеській області, на 82% – у Харківській області, і на 74% – у Чернівецькій області.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Стоїть завдання – прискорити цю роботу і до кінця 2013 року інтернет-сайт повинен бути у кожного садка», – підкреслив віце-прем’єр.

Нагадаємо, що раніше Вілкул сказав про те, що не менш важливим завданням є наявність можливості записати дитину в дитячий садок, не виходячи з дому – через інтернет. Як він говорив, така система вже діє в чотирьох регіонах, завдяки чому можна прогнозувати завантаженість садків і планувати додаткові місця.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: