fbpx
Політика

Міноборони Росії в ході проведення танкового біатлону виявило недоліки

Керівництво Міноборони Росії залишилося не повною мірою задоволене діями екіпажів військових округів, які брали участь у танковому біатлоні на військовому полігоні в підмосковному Алабіно. За словами першого заступника міністра оборони генерала армії Аркадія Бахіна, були відзначені недоліки в підготовці деяких екіпажів, зокрема, неточною була стрілянина.

«Не всі з першого пострілу вражали. Є учасники змагань, які мали кілька невлучень», – зазначив генерал. Нагадаємо, в середу на військовому полігоні в Алабіно відкрилися змагання з танкового біатлону, які триватимуть чотири дні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Свою майстерність у стрільбі з великокаліберних знарядь і їзді по пересіченій місцевості продемонструють екіпажі з Росії, Білорусі, Казахстану та Вірменії, а з наступного року брати участь у таких змаганнях збираються і танкісти НАТО.

У Міноборони повідомили, що цілями і завданнями цих змагань є перевірка рівня підготовленості танкових взводів і екіпажів збройних сил до сучасного бою і визначення кращих з них.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: