fbpx
Політика

Комендантська година введена і в курортних зонах Єгипту

На єгипетських курортах таки довелося ввести комендантську годину, вона триватиме з 19:00 до 06:00 за місцевим часом. Прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна вже попередила російських туристів бути гранично обережними, особливо, поза готелями.

"Туристам місцеві готелі рекомендують не виходити після 19:00 за межі готелів і проявляти обережність", – уточнила вона. Пізніше по місцевому телебаченню було оголошено, що влада перенесла початок дії комендантської години з 19:00 на 21:00.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Прес-секретар Союзу туріндустрії запевняє, що туристи, які  прибувають в єгипетські аеропорти, не будуть відчувати жодних проблем з транспортом і їх усіх вчасно доставлять в готелі.

Незважаючи на запевнення, що обстановка в курортних зонах Єгипту залишається спокійною, стало відомо, що всі екскурсії скасовані, а туристам рекомендовано не виходити за межі готелів. Також повідомляється, що влада з ранку четверга розпорядилася закрити всі музеї країни і місця археологічних розкопок. За даними туроператорів, у Єгипті зараз перебувають близько 40 тис. російських туристів.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Тим часом, вранці стало відомо, що в курортному єгипетському місті Хургада одна людина постраждала в ході зіткнень і 14 місцевих жителів отримали поранення під час спроби ісламістів прорватися в будівлю суду. Жертвою перестрілки став відвідувач місцевого кафе, якому випадкова куля потрапила в груди.

За матеріалами: РИА Новости.

Читайте також: