fbpx
Політика

Текст Угоди про асоціацію з ЄС вже готовий – Азаров

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету міністрів України 14 серпня повідомив про те, що текст Угоди про асоціацію з Європейським союзом уже готовий, проте необхідно ще провести деякі перевірки документа. Зокрема, за словами Азарова, зараз закінчується робота над юридично-лінгвістичною перевіркою документа, і вносяться технічні коректування зважаючи на вступ до Євросоюзу Хорватії.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він нагадав, що для приєднання до Європейського союзу Україна повинна адаптувати своє законодавство до 200 директив і 150 різних регламентів об’єднання. За його словами, ця робота вже частково виконана, однак розслаблятися ще рано.

Також Микола Азаров звернув увагу і на те, що створення зони вільної торгівлі з Європейським союзом призведе до істотних змін для українців та українських компаній, і тому була створена спеціальна група, яка займеться оцінкою впливу зони на економіку України у разі вступу до зони вільної торгівлі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«За результатами цієї роботи будуть вжиті заходи з підготовки українців до наслідків підписання угоди», – додав прем’єр- міністр.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: