fbpx
Політика

Жириновський назвав Навального корупціонером

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що опозиціонер Олексій Навальний, який претендує на місце мера Москви, нічим не відрізняється від тих корупціонерів, з якими він бореться. За словами Жириновського, форма нарахування грошей на електронні рахунки Навального викликає чимало підозр.  

 «Кожні 10 секунд – переказ, і сума однакова. Якби направляли хтось 5 тисяч, хтось 6700, хтось 300 рублів, тоді видно, що це громадяни», – написав Жириновський у Facebook.

 Він також зазначив, що в даний час не так і складно знайти того, хто відправляє гроші, що й довела прокуратура, визначивши, що гроші на рахунки Навального надходять з-за кордону. Жириновський вважає, що Навального слід усунути від участі у виборах і порушити щодо нього нову кримінальну справу.  

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «У російського демократичного руху ще 25 років тому виявлявся зв’язок з зарубіжжям і руйнівні функції, а Олексій Навальний – яскравий представник нової хвилі цього руху», – написав політик.  

 На думку лідера ЛДПР, Навального завербували за кордоном, адже він там вчився і ще півроку стажувався в Єльському університеті.  

 «Там і рахунок відкритий, можна довести, що у нього рахунок продовжує залишатися за кордоном», – зазначив Жириновський, нагадавши про те, що в Росії заборонено мати іноземні рахунки всім, хто балотується на вибори чи є депутатом, чиновником, тощо.  

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

  За його словами, у Навального чималий набір статей і йому слід бігти туди ж, куди і Березовський з Гусинським.  

 «А він тут, ходить по Москві і ще займається якоюсь виборчою кампанією. Це жахливо, порушує всі закони. Але найголовніше: він прикидається, що бореться з корупцією – а це не корупція хіба, коли він отримує гроші від іноземців?», – написав наостанок Жириновський.

Читайте також: