fbpx
Футбол

Проблеми київського «Динамо»: немає гри і поповнення лазарету Євгеном Хачеріді та Євгеном Селіним

 Виходить так, що київське «Динамо» змушує про себе багато говорити і під час нової української футбольної першості. Фінішувавши в сезоні-2012/2013 на третьому місці в турнірній таблиці УПЛ (нагадаємо, це найгірший результат «Динамо» за всю історію незалежної України) столичний клуб, змінивши тренера і зробивши ряд серйозних придбань у літнє міжсезоння, здавалося б, повинен у новому сезоні показувати хороший футбол і знову скласти конкуренцію донецькому «Шахтарю» у боротьбі за «золото» УПЛ. Але, після п’яти турів нового сезону в УПЛ київське «Динамо» опинилося на восьмому місці в турнірній таблиці, двічі програвши в ході чемпіонату, і навряд чи можна зараз знайти причини, через які Олег Блохін не повинен покинути пост головного тренера команди.

 Щоправда, в цьому питанні багато залежить від президента «Динамо», точніше, від терпіння Ігоря Суркіса і кредиту довіри президента до тренера. Як тут не згадати ситуацію в донецькому «Шахтарі» кілька років тому, коли всі вимагали відставки Мірчі Луческу, а президент донецького клубу Рінат Ахметов був терплячий, продовжуючи довіряти румунському фахівцеві. І Луческу цей кредит довіри виправдав, привізши з «Шахтарем» в Україну Кубок УЄФА.

 Тим більше, що сьогодні з’явилася заява Ігоря Суркіса, який повідомив наступне: «Емоції треба відкинути в сторону. Якщо ви чекаєте сенсацію, то сенсації немає. Олег Володимирович буде продовжувати виконувати свої обов’язки. Я йому як довіряв, так і довіряю. Після поразок прийдуть перемоги".

 Можливо, «Динамо» потрібно пережити всі сьогоднішні проблеми, і надалі столичний клуб поверне свої втрачені позиції. Щоправда, після п’ятого туру УПЛ проблем у «Динамо» додалося. Як повідомляє офіційний сайт київського «Динамо», лазарет команди поповнили Євген Хачеріді та Євген Селін. У останнього, як повідомляють в «Динамо», проблеми більш серйозні, ніж у Хачеріді.

 Нагадаємо, що в лазареті київського «Динамо» вже знаходяться Данило Сілва, Георгій Бущан, Домагой Віда, Денис Гармаш, Ніко Кранчар і Андрій Ярмоленко.

 Також нагадаємо, що сьогодні в популярній соціальній мережі Facebook генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив наступне: «Дорогі друзі, сьогодні наш клуб зробив нову пропозицію «Динамо» щодо придбання Хачеріді. Клуб запропонував 15 млн євро».

 За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua, comments.ua

Читайте також: