fbpx
Політика

«Будівельні технології живлять економіку України», – Володимир Рибак

 Спікер Верховної Ради Володимир Рибак привітав всіх працівників будівельної галузі України з професійним святом. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

 «Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаю вас з професійним святом! », – cказано у привітанні спікера.

 Володимиру Рибаку приємно відзначати вагомий внесок українських будівельників у розвиток всіх галузей вітчизняного господарства. За його словами, завдяки інфраструктурним проектам і будівельним технологіям в Україні з’являються креативні ідеї та сучасні інноваційні рішення, які живлять економіку і допомагають створювати робочі місця.

 Голова Верховної Ради зазначив, що вміння вдосконалювати життя і побут, а також будувати майбутнє – це прекрасна риса сучасної людини, що постійно змінює світ у пошуках нових цікавих ідей.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Ваші досягнення свідчать про те, що вічний неспокій, постійне самовдосконалення і креативне мислення дозволяють долати будь-які перешкоди на шляху до великої мети», – заявив Рибак.

 Рибак побажав будівельникам, щоб їх завзяття і щоденна робота на результат надихали все українське суспільство на шляху перетворень. Спікер також висловив упевненість, що їх прагнення до досконалості завжди буде оцінене гідним чином і буде залишатися кращим зразком чесної праці.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Бажаю вам, дорогі будівельники, здоров’я, благополуччя, стабільності та успішної реалізації усіх добрих починань!», – підкреслив Рибак.

 Нагадаємо, що вперше День будівельника був відсвяткований в 1956 році в СРСР.

 Варто відзначити, що за роки святкування Дня будівельника виникли деякі традиції, пов’язані з цим святом. Зокрема, в цей день прийнято вручати символічні нагороди та грамоти кращим представникам професії. Крім того, проводяться тематичні засідання в органах місцевої влади, а також вирішуються питання, пов’язані з будівельною галуззю.

 За матеріалами: rada.gov.ua

Читайте також: