fbpx
Футбол

Пляжний футбол. Євро-2013. Україна мінімально обіграє Португалію

 Збірна України з пляжного футболу зуміла обіграти в третьому матчі групового етапу Чемпіонату Європи збірну Португалії з рахунком 2:1. Вже сьогодні, 11 серпня, збірна України в матчі за підсумкове 7-е місце зіграє з національною збірною Нідерландів.

 Нагадаємо, що чемпіонат Європи з пляжного футболу проходить зараз в іспанському місті Тореденбрара.

 Зазначимо, що після двох поразок у групі, на останній матч у груповому етапі проти Португалії українська збірна вийшла з особливим насроєм. Вже на третій хвилині матчу Андрій Борсук вивів збірну України вперед. У кінцівці другого тайму Олег Будзько подвоїв перевагу української команди, забивши свій другий гол на європейському форумі. Збірна Португалії тільки в середині 3-ї дванадцятихвилинки зуміла скоротити розрив у рахунку, але українські футболісти (які грали вчора без дискваліфікованого за 2 жовті картки бомбардира Олега Зборовського і Олександра Корнійчука) зуміли довести матч до перемоги. Як підсумок – 2:1 на користь збірної України. Тепер у поєдинку проти збірної Нідерландів українська дружина побореться за 7-е місце в суперфіналі Euro Beach Soccer League 2013.

 Додамо, що матч Україна – Нідерланди запланований на неділю, 11 серпня. Початок зустрічі о 13:45 (за київським часом).

 Пряма трансляція запланована на телеканалі «Спорт1». У «золотому матчі» чемпіонату Європи з пляжного футболу змагатимуться збірні Португалії та Росії.

 Нагадаємо, що збірна України з пляжного футболу програла 2 перші матчі в групі Польщі і збірній Швейцарії. Після поразки в четвер від Польщі з рахунком 1:3, підопічні Сергія Кучеренка не зуміли впоратися і зі збірною Швейцарії. Додамо, що проти швейцарців Україна грала в меншості – під час матчу прорив Станковича зупинив голкіпер українців Олександр Пославський. Цей фол був жорстко покараний суддями – українському голкіперу показали червону картку і призначили пенальті.

 За матеріалами: ua-football.com

Читайте також: