fbpx
Політика

Азаров привітав українців з Днем будівельника

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав всіх українців з нагоди Дня будівельника України. У своєму привітанні зазначив, що зараз будівельна галузь вийшла на якісно новий рівень в плані будівельних рішень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

 «Дорогі будівельники! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем будівельника України!», – наголошується у привітанні Азарова.

 Прем’єр переконаний, що українські сім’ї, які під час реалізації житлових програм зуміли оселитися в нові квартири, приєднуються до його привітань. За його словами, саме українські будівельники в тісній співпраці з владою зуміли реалізувати мрію багатьох українців про власне житло.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «При Вашій безпосередній участі будівельна галузь стає по-справжньому європейською за рівнем будівельних рішень, розробках і впровадженню нових технологій», – зазначив Микола Азаров у своєму привітанні.

 Прем’єр-міністр подякував кожному українському будівельнику за наполегливість, а також за те, що вони завжди ставилися з небайдужістю і розумінням до поставлених завдань.

 «Бажаю Вам здоров’я, добра і процвітання», – підсумував Азаров.

 Нагадаємо, що День будівельника ввели в 1956 році в СРСР.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 В часи Радянського Союзу представники «будівельної» професії складали основу всього суспільства, оскільки в країні будувалося дуже багато промислових підприємств, спортивних споруд і житлових комплексів.

 Варто відзначити, що в перші роки святкування Дня будівельника виникли деякі традиції, пов’язані зі святом. Зокрема, в цей день прийнято вручати символічні нагороди та грамоти кращим представникам професії. Крім того, проводяться тематичні засідання в органах місцевої влади, а також вирішуються питання, пов’язані з будівельною галуззю.

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: