fbpx
Політика

«Будівельна галузь – одна з найважливіших складових української економіки», – Віктор Янукович

 Президент України Віктор Янукович привітав усіх українців з нагоди Дня будівельника і заявив, що будівельна галузь зараз за правом вважається однією з найбільш важливих складових національної економіки України. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

 «Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника», – заявив Віктор Янукович у своєму зверненні.

 За словами глави держави, саме від успішної роботи будівельників залежить подальший розвиток соціальної сфери та промисловості, відродження культурних та історичних пам’яток, а також забезпечення затишним і комфортним житлом всіх українських громадян.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Віктор Янукович висловив упевненість, що «наполеглива праця і висока майстерність будівельників, впровадження прогресивних технологій і застосування сучасних матеріалів і надалі будуть надійною запорукою економічного зростання української держави». Крім того, висловив сподівання президент, це дозволить підвищувати добробут всіх українських громадян.

 «Щиро бажаю усім вам міцного здоров’я, сімейного щастя, благополуччя та нових досягнень», – підсумував президент України.

 Нагадаємо, що День будівельника ввели в 1956 році в СРСР.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За часів Радянського Союзу представники «будівельної» професії складали основу всього суспільства, оскільки в країні будувалося дуже багато промислових підприємств, спортивних споруд і житлових комплексів.

 Варто відзначити, що в перші роки святкування Дня будівельника виникли деякі традиції, пов’язані зі святом. Зокрема, в цей день прийнято вручати символічні нагороди та грамоти кращим представникам професії. Крім того, проводяться тематичні засідання в органах місцевої влади, а також вирішуються питання, пов’язані з будівельною галуззю.

 За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: