fbpx
Футбол

«Задоволений всім – і дебютом, і стадіоном, і харківськими вболівальниками», – новачок «Металіста» Гомес

 Новачок харківського «Металіста» Алехандро Гомес прокоментував вчорашній дебют у «жовто-синій» футболці, а також атмосферу, що панувала на стадіоні «Металіст» під час матчу проти луцької «Волині». Нагадаємо, що «Металіст» здолав луцьку «Волинь» з рахунком 4:0.

 «Я дуже задоволений перемогою команди. Ми добре грали, незважаючи на видалення, і забили чотири голи», – зазначив Гомес.

 Крім того, йому сподобалося, що після того як «Металіст» залишився у меншості, вся команда зібралася і довела матч до заслуженої перемоги.

 «Взагалі, я всім задоволений: і дебютом, і стадіоном, і нашими вболівальниками!», – заявив Алехандро Гомес.

 Новачок харків’ян зазначив, що йому імпонує стиль гри «Металіста». Багато речей йому знайомі, тому що в харківському колективі багато латиноамериканців. За його словами, залишилося лише напрацювати нові «ігрові зв’язки».

 Незважаючи на вдалий дебют, Гомес трохи засмутився, що не зміг відзначитися в першому матчі за «Металіст». Але найголовніше, що команда вчора перемогла. Харківські вболівальники, зазначив Гомес, приємно здивували його ще на матчі проти ПАОКа. Найголовніше, що команда змогла віддячити їм своєю грою і голами.

 За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: