fbpx
Політика

Віктор Янукович привітав жителів Ялти з «ювілейним» Днем міста

 Президент України Віктор Янукович привітав усіх жителів Ялти з Днем міста. Про це представникам ЗМІ повідомили представники глави держави.

 У привітанні Януковича зазначається, що Ялта – з її унікальним оздоровчим кліматом, природним ландшафтом, рукотворною архітектурою і величчю царських палаців – на сьогоднішній день є одним з найкрасивіших міст України і за правом вважається перлиною Південного берега Криму.

 За словами президента, динамічний соціально-економічний розвиток Ялти є заслугою багатьох поколінь жителів міста, результатом їхньої самовідданої праці і турботи про рідне місто.

 Віктор Янукович підкреслив, що саме завдяки спільним зусиллям ялтинців і створюється неповторний образ Ялти. Завдяки жителям міста зберігається унікальна історія і закладається майбутнє Ялти.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 «У цей святковий день бажаю всім вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя і нових досягнень», – сказано у привітанні Віктора Януковича.

 Нагадаємо, що сьогоднішнє святкування почалося з молебня на славу міста Ялти. З 10:00 для ялтинців і гостей в акваторії порту для відвідування відкритий морський тральщик «Черкаси» Військово-морських сил України.

 Крім того, свої двері для вільного відвідування відкрили: відділи Ялтинського історико-літературного музею, «Поляна казок», Будинок-музей Чехова, а також унікальна інтерактивна виставка 3D живопису.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 О 14:00 на ялтинській набережній, в районі Каплиці Новомученників і Сповідників російських, відбудеться урочиста церемонія посвячення в юнги вихованців Ялтинського клубу моряків.

 О 13:00 в музеї готелю «Брістоль» пройде відкриття виставки робіт дітей з міст-побратимів Ялти «Моє улюблене місто».

 На 18:00 заплановано святковий концерт у «Ювілейному», а о 19:00 – святкове шоу «Ялта в усі часи» на набережній.

 О 23:00 в акваторії морського порту Ялти розпочнеться святковий феєрверк, після якого відбудеться дискотека.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: