fbpx
Політика

«Янукович хоче утриматися при владі через референдум», – Ємець

 Член парламентської фракції «Батьківщина» Леонід Ємець вважає, що бажання Комуністичної партії України провести референдум щодо вступу до Євросоюзу чи Митного союзу, є не чим іншим, як спробою реалізувати план щодо внесення змін до Конституції України.  

 «Так як закон про всеукраїнський референдум викликає серйозні зауваження з боку Венеціанської комісії і наших правознавців, то вони планують таким чином легітимізувати його», – написав депутат у своєму Facebook.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, на даному референдумі люди підтримають євроінтеграційний курс України, і згодом Європа з радістю прийме таку підтримку з боку українського народу і визнає даний формат волевиявлення законним. Однак, як зазначає Ємець, головне завдання референдуму – тотальна фальсифікація результатів. Він вважає, що в разі такого розвитку подій, згодом референдум може бути використаний для того, щоб Янукович міг втриматися при владі.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Наступний референдум вже буде про інше: про президентські вибори в один тур, про перевибори до парламенту за мажоритарною системою, про газотранспортну систему та інше», – написав Леонід Ємець.

Читайте також: