fbpx
Футбол

Андрій Шевченко: Я дійсно хочу спробувати себе в ролі тренера

 Легенда українського футболу, найуспішніший футболіст за всю історію незалежної України Андрій Шевченко заявив про своє бажання спробувати себе на тренерській роботі. Нагадаємо, що нещодавно Андрію Шевченку пропонували очолити збірну України, але тоді Шевченко відмовився від цієї посади і з національною командою почав працювати Михайло Фоменко, причому роботу Фоменка можна назвати успішною.

 У ЗМІ наводяться витримки з інтерв’ю Андрія Шевченка для видання London Evening Standard з Британії, в якому колишній нападаючий збірної України, «Мілана», «Челсі» і київського "Динамо" розповів, що зараз у нього є час і він вирішив закінчити тренерські курси. «Футбол завжди був невід’ємною частиною мого життя, і я не можу від нього так просто віддалитися», – заявив Андрій Шевченко і додав, що на майбутнє щось загадувати дуже складно. «У мене залишилися тісні зв’язки з кожним клубом, кольори якого я захищав як гравець», – каже Шевченко і зазначає, що хоче спробувати себе в ролі тренера.

 Прокоментував Андрій Шевченко й події, що відбуваються в лондонському «Челсі». «Я живу в Лондоні, намагаюся відвідувати кожен матч, і як уболівальник чекаю початку нового сезону», – каже Андрій Шевченко. На його думку, сьогоднішній «Челсі» виглядає дуже потужно, а майбутній сезон буде для Аристократів дуже успішним.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: