fbpx
Політика

Мечтометр.ge – сайт оцінки «Грузинської мрії» чи передвиборна «фішка» опонентів?

Неурядова організація «Громадянська ініціатива Грузії» (НВО Про-партія) почала моніторинг передвиборчих обіцянок прем’єр-міністра Бідзіна Іванішвілі і його коаліційної партії «Грузинська мрія». За даними організації, для цих цілей створено спеціалізований сайт www.dreammeter.ge, де опубліковані всі передвиборчі обіцянки прем’єр-міністра та коаліції «Грузинська мрія».

 «Останнім часом моніторинг передвиборчих обіцянок політиків є досить поширеним інструментом у світовій практиці. Опублікований на сайті матеріал підкріплений документально. Це такі дані, як відеоролики публічних виступів, публікації в пресі та іншийофіційно доступний матеріал. Прем’єр-міністр, під час своєї передвиборної кампанії, обіцяв народу великі зміни, однак, на сьогоднішній день, з обіцяного спостерігається мало. Створений нами сайт надає об’єктивну інформацію. Ми закликаємо громадян Грузії і членів уряду, приєднатися до нас в моніторингу подій, що відбуваються, у світлі даних обіцянок правлячої партії. На сьогоднішній день, на сайті опубліковано 76 обіцянок прем’єра Іванішвілі, які всі підкріплені документовано», – заявляють у представники НУО «Про-партія».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, що на парламентських виборах у жовтні 2012 року, партія нинішнього прем’єр-міністра Іванішвілі «Грузинська мрія» здобула значну перемогу. Президентські вибори в Грузії призначені на 27 жовтня 2013 року, де нині чинний президент, перебуваючи на посаді другий термін, згідно з Конституцією Грузії, не візьме участі. Від пропрезидентської партії Єдиний національний рух, незважаючи на свій низький рейтинг (після низки викриттів) кандидатом виступає колишній спікер Парламенту Грузії Давид Бакрадзе. Зрозуміло одне, що передвиборні пристрасті вже починають розгоратися.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Грузинська мрія": робочі місця (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: