fbpx
Політика

Сирійські бойовики вбили 450 осіб

 Як стало відомо, сирійські бойовики вбили кілька сотень заручників-курдів, їх жертвами стали близько 450 осіб, серед яких були жінки і діти. Розправу вчинили бойовики з угруповань «Джебхат-ан-Нусра» і «Ісламська держава Іраку і Леванту».

 Повідомляється, що заручників деякий час утримували в прикордонному з Туреччиною місті Телль-Аб’яд, а потім всіх вбили. Про це повідомив іранський телеканал «Аль-Алям», що віщає арабською, підтвердження цієї інформації з інших джерел поки не надходило.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За твердженнями іранських журналістів, жертвами бойовиків стали 120 дітей і 330 жінок і старих, всі – члени сімей бійців «курдської бригади», яка раніше входила до складу так званої Сирійської вільної армії, проте, останнім часом перейшла на сторону курдських сил самооборони.

 Журналісти вважають, що масове вбивство заручників могло стати помстою за успішні вилазки курдів проти сирійських бойовиків.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Сирійські бойовики вбили 450 осіб (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: