fbpx
Політика

Військові з Росії, Білорусії, Казахстану та Вірменії пограють в “танковий біатлон”

 Начальник прес-служби Західного військового округу полковник Олег Кочетков в понеділок повідомив, що військові з Росії, Білорусії, Казахстану та Вірменії проведуть Всеармійський конкурс "танковий біатлон", в якому братимуть участь танкові екіпажі з цих країн. За його словами, військові інженери ЗВО і військовослужбовці гвардійської мотострілецької Таманської дивізії вже завершили підготовку спеціального полігонного комплексу для того, щоб провести захід.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "На полігоні навчального комплексу Таманської дивізії обладнані 2 танкові траси протяжністю 6100 і 3000 метрів. У ході виконання заїздів цими трасами танкістам-учасникам "біатлону", належить зіткнутися з усіма типами перешкод, як наземних, так і водних", – розповів Кочетков та додав, що умови змагань будуть максимально наближені до реальної бойової обстановки.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Танковий біатлон (відео):

За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: