fbpx
Політика

Арсеній Яценюк і нардепи від опозиції пішли на зустріч з Тимошенко

   Лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк у супроводі народних депутатів від об’єднаної опозиції, а також захисників екс-прем’єра Юлії Тимошенко, зайшов на територію ЦКЛ № 5 (Харків), де проходить курс лікування екс-прем’єр, щоб зустрітися з нею.  

 "Зараз ми спробуємо зустрітися з Ю.Тимошенко", – сказав А.Яценюк перед входом до лікарні.  

 Він також зазначив, що сьогодні виповнюється 2 роки з моменту "незаконного ув’язнення Ю.Тимошенко".  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Сьогодні 2 роки незаконного ув’язнення Ю.Тимошенко, і те, що це політично мотивоване  ув’язнення, визнав Європейський суд з прав людини. У президента України Віктора Януковича є юридична і політична можливість виконати одну з ключових вимог, яка необхідна, щоб Україна не на словах, а на ділі, стала європейською державою. Віктор Янукович має можливість зробити перший крок до звільнення Ю.Тимошенко і дати їй можливість лікуватися за межами України", – сказав А.Яценюк.   

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він також висловив упевненість, що в найближчому майбутньому Ю.Тимошенко буде звільнена, і буде брати активну участь у політичному житті України.  

  У ці ж хвилини перед входом до лікарні проходить мітинг прихильників екс-прем’єра Ю.Тимошенко, які прийшли підтримати її і висловити свій протест проти її ув’язнення.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: