fbpx
Новини світу

РФ має намір відправити в Україну запит щодо осквернення прапора групою Bloodhound Gang

 Як повідомили представники Слідчого комітету Росії, вони мають намір направити в Україну запит щодо осквернення прапора своєї країни групою Bloodhound Gang (США) на концерті в Одесі.  

 «Запити про надання правової допомоги будуть направлені як в Україну, так і в Сполучені Штати найближчим часом», – йдеться в повідомленні.  

 Незважаючи на те, що матеріали перевірки органів дізнання МВС за фактом даного злочину ще не надійшли до прокуратури, враховуючи цинізм події, глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін розпорядився організувати процесуальну перевірку за даним фактом.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У Слідчому комітеті підкреслили, що вони мають намір дати правову оцінку всім учасникам цього злочину – як виконавцям, так і організаторам.    

 Нагадаємо, що бас-гітарист групи Bloodhound Gang підтерся російським прапором на концерті в Одесі, після чого американським виконавцям заборонили виступати на фестивалі KUBANA в Росії.  

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Примітно, що за таке правопорушення в Росії передбачено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі.   

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: