fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи продовжують вбивати мирних громадян, – депутат

Як повідомив народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Олег Недава, терористи продовжують вбивати мирних громадян. Так, 18 січня, під час артилерійського обстрілу Вуглегірська було вбито 4 цивільних.

 Вранці терористи вбили двох шахтарів – батька і сина, які направлялися на роботу, а вдень – снаряд бойовиків потрапив в житловий будинок, в якому знаходилися троє дітей. Двоє хлопців, 8 і 17 років загинули на місці, а 9 -річна дівчинка у важкому стані була доставлена ​​в опікове відділення Краматорська, де їй уже зробили першочергові операції.

 «На щастя, пошкоджень внутрішніх органів не виявлено. Проте стан дівчинки залишається тяжким. Крім осколкових поранень кінцівок і шиї, у неї опіки 30 % тіла. Зараз йде перша операція з пересадки штучної шкіри. Звернувся до єдиної в Україні лабораторії кріовакуумного консервування в Тернополі, щоб забезпечити Таню вчасно усіма трансплантатами. Сьогодні штучна шкіра вже була відправлена ​​з Тернополя до Краматорська», – розповів він.

 При цьому нардеп пообіцяв забезпечити дівчинку всім необхідним, щоб врятувати їй життя, і висловив співчуття сім’ям загиблих хлопців.

 

Читайте також: