fbpx
Політика

Санкції проти Росії сприятимуть деокупації Криму, – Мустафа Джемілєв

 Народний депутат України від фракції «БПП», уповноважений президента з питань кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв переконаний в тому, що санкції проти Росії в кінцевому підсумку можуть посприяти деокупації Криму.

 «У мене немає ніяких сумнівів, що якщо санкції будуть тривати навіть на цьому рівні, то, незабаром, ми побачимо подальший розпад РФ», – сказав він.

 За його словами, спроба звільнення Криму військовим шляхом може привести до великої кількості жертв, тому слід розглядати лише невійськові методи.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Тому ми покладаємо великі надії на економічні санкції. Вся російська економіка тримається на природних ресурсах, ціни на які вже значно впали», – додав Мустафа Джемілєв.

 Також він звернув увагу на те, що згідно з різними оцінками, процес деокупації Криму може зайняти приблизно півтора року. «Точно ніхто не може сказати, скільки триватиме агонія російської економіки, але вважають, що не більше ніж рік-півтора, і ми побачимо вже звільнення окупованих територій не тільки України, але і Грузії, і Придністров’я», – підкреслив депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Читайте: Кримськотатарська діаспора Туреччини підтримає відкриття шкіл, дитячих садків та культурних центрів в Україні, – Мустафа Джемілєв

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: